Ligging: Villa Oranje is gelegen in een oase van rust, maar toch in het centrum van Pattaya, op enkele minuten gaans van het strand, het uitgaansleven en de winkelcentra. Villa Oranje ligt in een zijstraat van Soi 10 van de central road in Pattaya. Het hotel heeft de sfeer van een klein knus hotel.

Faciliteiten: Alle kamers zijn comfortabel ingericht, hebben een douche en/of zitbad, airconditioning, grootbeeldtelevisie en minibar. Villa Oranje heeft een gezellige huiskamer, waar gasten elkaar ontmoeten, kleine maaltijden of snacks kunnen worden gebruikt en pool of snooker gespeeld kan worden. Er zijn internetfaciliteiten en er is een zwembad. Dit hotel staat onder Nederlands management. Op dit moment worden er 10 luxe kamers bijgebouwd, hierdoor kan er lichte overlast zijn. Medio september 2003 moeten de nieuwe kamers gereed zijn.

Neem een frisse duik in het zwembad, of pak een drankje op het heerlijk koele terras middenin de exotische tuin met palm en vruchtbomen. Geniet s'avonds van het bruisende uitgaansleven in Pattaya of maak een wandeling langs de boulevard met leuke winkeltjes en gezellige restaurants met zowel Thaise als internationale en zelfs Nederlandse keukens. Villa Oranje ligt op loopafstand van de beach road, U kunt ook met een brommertaxi gaan die op 50 meter lopen van Villa Oranje een standplaast hebben.

Villa Oranje heeft momenteel 8 kamers en er komen er nog 10 bij ( Juli- Augustus Klaar)

Kamer 1            : 850 thb.

Kamer 2            : 250 thb.

Kamer 3            : 575 thb.

Kamer 4            : 850 thb.

Kamer 5            : 725 thb.

Kamer 6            : 725 thb.

 Kamer 7            : 1300 thb.

 Kamer 8            : 1150 thb.

Behalve kamer 2 beschikken alle kamers over een airco. Alle kamers zijn voorzien van een eigen WC./Douche. Kamer 7 ook badkuip, T.V. met sattelite. Minibar in alle kamers behalve Kamer 2.

Via Lex travel kunt U dit prachtige Guesthouse boeken. Aktie tarief : voor de maanden  Juli en Augustus 30% korting en vanaf September 15 % korting op bovenstaande prijzen.

info@lextravel.nl